Kaynak: http://dartyy.blogspot.com/ Under Creative Commons License: Attribution Non-Commercial No Derivatives İPHONE 5 HAKKINDA HER ŞEY-Güvenli Ödeme-Darty TR İPHONE 5 HAKKINDA HER ŞEY - Güvenli Ödeme-Darty TR

23 Ocak 2013 Çarşamba

İPHONE 5 HAKKINDA HER ŞEY

Phone 5 Hakkında Her Şey



Her yeni ürün lansmanı olay haline gelen Apple'in yeni telefonu iPhone 5 bugün ABD'nin San Francisco şehrinde düzenlenen bir basın etkinliği ile tanıtıldı. Ekranı 3.5 inçten 4 inçe çıkarılan yeni model yüksek hızlı mobil şebeke türü 4Gdesteği sunuyor.
apple-iphone-5
8 Megapiksel kamerası bulunan iPhone 5'in diyafram değeri ise f2.4 Apple'a göre yüzde 40 daha hızlı çekim yapabilen yeni kamerada daha önce standart olarak bulunmadığı için eleştirilen Panorama modu da bulunuyor. Bu modda oluşturulan fotoğraflar ise 28 Megapiksel çözünürlüğe sahip oluyor.
ShiftDelete.Net ekibi olarak iPhone 5 etkinliğini canlı olarak anlattık. Bu haberimizi okumak için buraya tıklayın.
Video modunda Full HD çözünürlükte kayıt yapabilen yeni telefon video kayıt sırasında fotoğraf da çekebiliyor. Ön yüzünde bulunan kamerası 720p çözünürlüğünde video kayıt edebilen cihaz 3G üzerinden FaceTime desteği de sunuyor. 3 adet mikrofona sahip olan iPhone 5'te ses kayıt özelliği daha da geliştirilmiş.
Bağlantı yuvası değişti
iPhone'un en ilginç yönlerinden biri ise bağlantı yuvasının değiştirilmiş olması. Yüzde 80 daha küçük tasarlanan yeni bağlantı yuvası özel bir dönüştürücü yardımı ile eski nesil bağlantıya sahip cihazlarla da kullanılabilecek. Yeni bağlantı yuvasına Lightning adını veren Apple'ın özel dönüştürücü aksesuar sayesinde (ayrı olarak ücretli satılacak) eski cihaz ve kablolarla uyumluluk sağlaması önemli bir özellik. 
Apple'ın resmi iPhone 5 tanıtım videosunu izlemek için buraya tıklayın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder