Kaynak: http://dartyy.blogspot.com/ Under Creative Commons License: Attribution Non-Commercial No Derivatives SAMSUNG GALAXY S3 HAKKINDA HERŞEY-Güvenli Ödeme-Darty TR SAMSUNG GALAXY S3 HAKKINDA HERŞEY - Güvenli Ödeme-Darty TR

23 Ocak 2013 Çarşamba

SAMSUNG GALAXY S3 HAKKINDA HERŞEY

Samsung Galaxy S3 Pop Up Play:
Samsung, Galaxy S3 ile beraber Pop Up Play özellliğini duyurdu. Bir video izlerken, mesaj yazmak istiyor ya da maillerinize bakmak istediğinizde videoyu kapamanızı engelliyor.
apple-i-phone-5

Video, ekranın herhangi bir bölgesinde ufak bir önizleme olarak devam ediyor ve siz de mesajınızı yazmaya ya da mailinizi okumaya devam ediyorsunuz. Bu sayede video deneyiminiz kesilmeden, diğer işlemleri yapabiliyorsunuz.
Ön incelemelere göre Pop Up Play özelliği oldukça başarılı bir şekilde çalışıyor.
Samsung Smart Stay:
Samsung Galaxy S3, ön tarafındaki 1.9 megapiksellik kamera ile bizleri izliyor ve bizim yaptığımız tepkileri anlayarak hareket ediyor. 
Örneğin telefonda bir sitede geziyoruz ve bir makale okuyoruz, telefonların ekran ışığı 30 saniye sonra sönüyor. Ama Galaxy S3, sizin gözlerinizi kontrol ediyor ve telefona odaklandığınız an boyunca ekran ışığını kapatmıyor. 
Samsung S Voice:
Samsung S Voice, Siri benzeri bir uygulama. Laftan anlayan Samsung Galaxy S3'ün alarmı çaldığında ertele demeniz yeterli olacak. Tabi ilk başta Türkçe dil desteği olmayacak. S Voice şimdilik 8 dil destekliyor.
Smart Alert:
Samsung Galaxy S3, yüzümüzü ve mimiklerimizi algılıyor ayrıca sesimizle kontrol etmemizi sağlıyor. Samsung bu durumu daha da öteye taşıyor. Mesela bir mesaj yazıyorsunuz. Mesaj çok uzadı ve yazmaktan sıkıldınız. Bir dur arayım şunu dediniz. İşte o zaman telefonu kulağınıza götürmeniz yeterli. Samsung Smart Alert sayesinde mesaj yazdığınız kişi o an itibari ile aranıyor.
Daha önceden bir sürü cevapsız bildirim olduğunda, telefonu ilk elinize alınca titreşim ile sizlere cevapsızların olduğunu hatırlatıyor. -->

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder