Kaynak: http://dartyy.blogspot.com/ Under Creative Commons License: Attribution Non-Commercial No Derivatives <data:blog.pageName/>Darty | Online Teknoloji Alışverişinin Liderinden Müthiş İndirimler! « <data:blog.title/>-Güvenli Ödeme-Darty TR <data:blog.pageName/>Darty | Online Teknoloji Alışverişinin Liderinden Müthiş İndirimler! « <data:blog.title/> - Güvenli Ödeme-Darty TR

5 Şubat 2013 Salı

Darty | Online Teknoloji Alışverişinin Liderinden Müthiş İndirimler! «

-->

Darty


Türkiye’nin en büyük elektronik mağazalarından biri olan Darty, İngiltere menşeli, Kesa Elektricals Plc şirketler grubunun beyaz eşya ve elektronik alanındaki parekende mağazalar zinciridir. Kesa, Dünya’nın birçok yerinde olan farklı markalarının yanı sıra, Darty markası ile Türkiye, Fransa, İtalya, İspanya ve Lüksemburg’da hizmet vermektedir. Türkiye’deki ilk mağazasını 2006 yılında İstanbul Profilo Alışveriş Merkezi’nde açan sirket, daha sonra Ankara, İzmit, İzmir, Antalya, Mersin,Adapazarı, Tekirdağ, Antakya, Konya’da da birçok mağaza açarak ulaşılabilirliğini üst seviyeye çıkarmıştır. Mağazalarında her türlü beyaz eşya ve elektronik ürünü bir arada bulabilir, en iyi hizmeti, en kaliteli ürünlerle en uygun fiyata vermeyi amaçlayan Darty’den güvenle alışveriş yapabilirsiniz.
darty-online-alısveris

Darty İndirimli Alışverişin Adresi

Darty ‘nin yüzlerce marka ve binlerce çeşitten oluşan ürün portföyüne ulaşmak, güvenilir ve kolay alışveriş yapmak için tek yapmanız gereken bir tıkla online alışveriş mağazasına gitmek. Burada, LCD, plazma, LED, telefon, bilişim ürünleri, fotoğraf/kamera, ses ve görüntü, beyaz eşya, küçük ev aletleri, kişisel bakım başlıkları altında kategorilenmiş binlerce ürünü görüntüleyebilir, dilediğinizi kolaylıkla satın alabilirsiniz. Darty Online Shop’tan yapacağınız alışverişlerinizde ödemelerinizi havale/EFT veya kredi kartı yapabilir, anlaşmalı olunan World, Card Finans, Bonus, Advantage, Maximum ve Axess kredi kartlarına 10 taksite varan taksit imkanlarından yararlanabilirsiniz. Darty web mağazada, her çarşamba sürpriz indirimlerle de karşılaşabilir, avantajlı fiyatların tadını çıkarabilirsiniz.
darty-online-alısveris

Kazananların Dünyası Darty

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder